Keys Medya, firmalara reklama yönelik çözüm önerileri sunuyor

keys-medya-firmalara-reklama-yonelik-cozum-onerileri-sunuyor.jpg

Türkiye’de profesyonel reklamcılığın yeni yeni gelişmeye başladığını ve bu konuda önemli yol kat edildiğini belirten Keys Medya Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ayyıldız, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde ise bu konuda ciddi bir gelişme görülmediğini ve daha çok çanta reklamcılığının bölgede yaygın olduğunu ifade etti. Keys Medya olarak bu duruma bir son vermek istediklerinin altını çizen Ayyıldız, “Bölgedeki firmaların reklama yönelik taleplerini, profesyonel bir şekilde karşılıyoruz” dedi.

 

Profesyonel reklamcılık konusunda Ar-Ge çalışmaları yürüttüklerini anlatan Adem Ayyıldız, “Çünkü bölgemiz ciddi bir reklamcılık ve reklam bilincine ihtiyaç duyuyor. Gerek ürünlerini sunan firmaların yeterli ve yenilikçi tanıtımla pazar ağlarını kolay geliştirememeleri gerek tüketicinin kaliteli ve güvenilir diğer bir ifadeyle referans reklamlara ulaşamamaları bizi profesyonel reklamcılıkta bölgenin ihtiyacını karşılamaya yöneltti. Firmaların ve tüketicilerin reklam konusunda bilinçlenmeleri ve bu çerçevede güvenilir reklamlara ulaşabilmeleri için önemli bir yol kat ettik” değerlendirmesini yaptı. 

 

Ayyıldız, işletmelerin kâr elde etme amacıyla kurulmuş yapılar olduğuna değinerek, şöyle devam etti:

 

“Kârı maksimize etmek bir işletmenin tabii amacıdır fakat bu amacın gerçekleştirilme süresi içinde  tüketiciyle olan münasebetlerin etik değerler göz ardı edilmeksizin yapılması gerekiyor. Zira tüketicinin devamlılığı, memnuniyetinin kazanılması adına küçük ama önemli detaylar bu değerler arasında yer alıyor.  Bu noktada üretici ve tüketici arasındaki ilişkilerde reklam sektörünün çok önemli bir yeri var. Doğru tercihlere yönelme, seçici olma, bilgi edinme gibi konularda tüketicinin görüşlerinin dikkatini çekmenin yolu ise piyasayı iyi okuyup tüketici analizini güçlü veriler ışığında çıkarabilmekten geçiyor.”

 

Bölge reklamcılığında yeni bir vizyon oluşturmak istediklerini belirten Ayyıldız, ‘’Keys Medya olarak temel amacımız firmaların yerellikten kurtulup daha geniş yatırımlar yapabilmesi adına reklam sektörünün profesyonelce yapıldığında büyük ölçüde kazanımlar getireceğini göstermek. Malatya dahil olmak üzere Doğu ve Güney Doğu bölgelerinin tamamına yakınında reklam denince akla  tabela ve afiş kelimeleri geliyor. Firmaların kâr sağlama potansiyellerini il sınırlarıyla belirlediği göz önüne alındığında bu sonucun çıkması da gayet doğal. Biz, coğrafi sınırların, ufkun ve girişimciliğin sınırlarının olmadığı ve üretilen her ürün ila hizmetin potansiyel bir alıcısının bulunduğu bilinciyle hizmet veriyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

scroll to top