İstanbul Deri Fuarı

İDF, 2013’de küresel pazarlardaki kürk ve deri profesyonellerinin ilgi odağı olacak. 17 Ocak 2013-19 Ocak 2013

Yaşam 31 Aralık 2012 17:11
İstanbul Deri Fuarı
-A +A

Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi İstanbul Türkiye

online davetiye/kayıt

etkinliğin web sitesi

İDF, 2013’de küresel pazarlardaki kürk ve deri profesyonellerinin ilgi odağı olacak.


Artı F Organizasyon işbirliği ile TÜYAP tarafından organize edilen İDF, Türkiye Deri Vakfı şemsiyesi altında, Türkiye Deri Konfeksiyoncular Derneği, Türkiye Deri Sanayicileri Derneği, Ege Bölgesi Deri Sanayicileri Derneği, Bursa Deri Sanayicileri Derneği, Çorlu Deri Sanayicileri Derneği, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği KOSGEB, ile diğer deri derneklerinin ve sektör kurumlarının aktif desteğiyle düzenleniyor.

İstanbul Deri Fuarı, Deri ve kürk ürünlerinin en zengin çeşitliliğini sunan, tüm ürün guruplarının yer aldığı, yeni ürün ve tasarımların sergilendiği, küresel pazarlarda rol alan alıcı ve satıcıların bir araya geldiği, en etkin iletişim ve pazarlama ortamı olacak. 

Deri ve kuzu kürkleri 2013 - 2014 moda trendlerini etkilemeye devam edecek.

Bölgedeki öneminin giderek arttığı kabul edilen İstanbul Deri Fuarında kürk tasarımları öne çıkacak, uluslararası katılımcıların ilgi duyduğu pazarlara yakınlığı ile cazibesi artan İDF, 2012’de küresel pazarlardaki kürk ve deri profesyonellerinin ilgi odağı olacak. 2010 yılının son çeyreğinde yakalanan ivmeyle yükselişe geçen deri ve kürk sektörü, 7. İstanbul Deri Fuarı’nda birçok ülkeden önemli satın alma gruplarını bir araya getirecek. İDF, Deri ve kürk sektörünün hedeflenen pazarlara ulaşmasında beklenen çözüm fırsatı olacak. Fuar, marka bilincinin oluşmasıyla katılımcıların yeni müşteri zenginliği bulabilecekleri etkin ve belirleyici ticari platform olacak. Sektörün üretim ve tasarım kapasitelerini, teknoloji kullanımını hedef kitlelere tanıtacak. Markaların ve marka yaratmayı hedefleyen firmaların tanıtımına ve kurumsal iletişimine katkı sağlayacak. Sektörle eğitim kurumları arasındaki ilişkiyi ve sinerjiyi artırarak sektörün tasarım gücünün yükselmesine katkı sağlayacak. 

Fuarda ürünlerini sergileyecek katılımcılar arasında; deri konfeksiyon üreticileri, kürk konfeksiyon üreticileri, deri üreticileri (küçük ve büyük baş, giysilik, ayakkabı, çanta ve saraciyelik), kürk üreticileri kuzu ve koyun kürk, Çanta bavul, saraciye ve kemer üreticileri, ham dericiler, deri kimyasalları, deri ve kürk işleme makineleri, konfeksiyon makineleri, finisaj tesisleri, aksesuarlar, yan sanayiciler, tasarımcılar, sektör dernekleri ve sektör yayınları bulunuyor.

Facebook'ta paylaş butonu
Print
Yorum Yap
Yorumunuz
1000

Henüz yorum yapılmadı,
İlk Yorum yapan siz olun...

Facebook Yorumları
Hava Durumu
Hava Durumu
Yükleniyor...